Het Pakhuis krijgt een make-over

In 2018 wordt Het Pakhuis in een heel nieuw jasje gestoken waarbij het totaaladvies en gepersonaliseerd maatwerk nog extra aan bod zal komen!

Doordat de zaak een make-over krijgt, moeten een aantal oude dingen plaats maken voor nieuwe. Dit wil zeggen dat we geweldige kortingen geven op een aantal van onze toonzaalmodellen!

Bent u nog op zoek naar die ene perfecte kast of tafel, zoekt u nog naar de ideale verlichting en wilt u graag een koopje doen? Neem dan zeker een kijkje in één van onze Solden-catalogi.

Ja, u leest het goed! Er zijn meerdere catalogi. Onze zaak Het Notarishuis doet namelijk ook mee met de kortingen en ook hier zal u dus koopjes kunnen vinden.
Staat uw ideaal stuk er niet tussen? Of breidt u liever nog verder uit? Ook op nieuwe bestellingen geven we tijdens de eindejaar- & solden-periode extra korting.

Als u onze koopjes wilt bekijken, klikt u op 1 van de links onderaan en komt u automatisch bij ons tijdschrift terecht. Door middel van de pijltjes kan u dan rustig door ons tijdschrift bladeren. Kom ook zeker eens langs in onze zaken waar er nog extra koopjes te vinden zijn!

Solden-catalogus Het Pakhuis: https://issuu.com/wonenmetidee/docs/tijdschrift_kortingen-_ph_enkel
Solden-catalogus Het Notarishuis: https://issuu.com/wonenmetidee/docs/tijdschrift_kortingen-nh_enkel