Het Pakhuis
Het Notarishuis

HET PAKHUIS, VERRASSENDE TRENDSETTER

Bij het binnenrijden van Bornem, aan de overkant van Het Notarishuis, slechts gescheiden door het station, vindt u Het Pakhuis. In dit volledig gerenoveerde pand uit de jaren ’50 werden vroeger koloniale goederen verhandeld. Vandaag is het een bron van inspiratie voor wie houdt van landelijk maar modern wonen.

Wie binnenwandelt in Het Pakhuis wordt verrast door de vele geslaagde eigentijdse combinaties. Ons enthousiast en creatief team pakt keer op keer uit met inspirerende interieurs voor ieders budget. Niet verwonderlijk dat Het Pakhuis in Bornem en omstreken bekend staat als dé trendsetter in landelijk-modern wonen.

 

HET NOTARISHUIS, TIJDLOZE KLASSE

Het Notarishuis in Bornem is een authentieke notariswoning uit de 19e eeuw. Vandaag straalt dit unieke pand pure klasse en oeverloze rust uit. Bovendien ontstond hier de succesvolle aanpak van Idee, want met de verwezenlijking van Het Notarishuis werd het concept van totaalinrichting geboren.

De vele authentieke kamers, de prachtige zolder en de statische tuin vormen samen een exclusief kader waarin een diversiteit aan stijlen en materialen een plaatsje kreeg: unieke gepersonaliseerde kersen- en eikenhouten meubelen, op maat gemaakte zetels, moderne- en designmeubelen van prestigieuze merken en eigen ontwerpen van de Idee interieurarchitecten.

Alles is tot in de puntjes afgewerkt met originele decoratiestukken, prachtige stoffen, streelzachte tapijten en sfeervolle verlichting.

Kortom, Het Notarishuis biedt een wereld van ideeën voor wie op zoek is naar een uniek, persoonlijk of exclusief interieur.