Ons interieurconcept


 
Bij Idee ontwerpen we interieurs die een boeiende mix zijn van maatwerk en onze eigen collecties, in combinatie met bijpassende decoratie. Onze stijlen? Eigentijds, landelijk, klassiek en warm-modern. Idee specialiseert zich in het totaaladvies voor de inrichting van uw woning.
 
Onze ontwerpen vertrekken steeds vanuit uw woning en uw visie op wonen en leven. Om u goed te leren kennen, brengt onze interieurarchitect een bezoek bij u thuis. We leggen hier met u de belangrijke structuren vast in een plan van indeling. Vervolgens creëren we een interieurontwerp en selecteren de bijpassende meubel-stukken, materialen en het bijpassende kleurenpalet. Indien gewenst helpen we u nog met de verdere aankleding zoals raamgarniering en bijpassende decoratiestukken. Onze werkwijze leidt tot een uniek eindresultaat: een persoonlijk interieur in totale harmonie.
 
Onze aanpak gaat nog verder als u dat wenst. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een netwerk van betrouwbare specialisten, waar we in nauw overleg mee samenwerken. Aanbouw, schilderwerk, smeedwerk of een haard nodig? Wij brengen u in contact met de juiste partner. Een droom wordt werkelijkheid…
 
 
 
 

Unieke en gepersonaliseerde ontwerpen


Een groot aandeel van onze collectie is eigen ontwerp. Onze ontwerpen worden vervolgens verder gepersonaliseerd voor elke klant.
Hierdoor krijgt de klant een zeer uniek en gepersonaliseerd eindresultaat.

 

 

Naast de basis voor heel wat interieurs, ook oog voor de details


Bij Idee is er veel oog voor detail, zowel bij de basisstukken als de decoratie. Onze winkels worden door onze interieurarchitecten zorgvuldig aangekleed met talrijke decoratie-items en kunstwerken, deze originele aankleding wordt uiteraard tevens verkocht en zorgt voor de perfecte afwerking.