Uw Stoel Op Maat


Heeft u bij ons uw favoriete model gevonden, maar u heeft het liever in een ander stofje? Geen probleem!

Zo goed als elke model in één van onze toonzalen is nog volledig te personaliseren. U kiest zelf uw bekleding en de kleur van de poten. Zo creëert u een model dat volledig voldoet aan uw wensen en verwachtingen!

U heeft ook steeds de keuze om de stoelen te laten behandelen met een PROTEXX-behandeling met vlekkenservice van 5 jaar. De behandeling biedt bescherming tegen alle afscheiding van zowel mens als zoogdier.

Met de service heeft u de garantie dat wanneer u een vlek heeft die u zelf niet weg krijgt, de firma deze kostenloos komt verwijderen en dit 40 x op 5 jaar.

Uw Zithoek Op Maat


Ook onze zithoeken kan u nog eindeloos personaliseren. U hebt sowieso al de keuze tussen verschillende stoffen en indelingen en bij sommige modellen gaat het zelfs zo ver dat u ook de vorm en kleur van de poten kan bepalen alsook de zitvulling, de indeling en vulling van de rugkussens, ...

Net zoals bij onze stoelen bieden we ook hier de mogelijkheid om uw zithoek te laten behandelen met een PROTTEX vlekkenbehandeling met 5 jaar vlekkenservice.

In onze interieurzaken stellen wij enkele modellen tentoon en kan u ook de verschillende zitvullingen en rugindelingen testen. Aarzel dus zeker niet om ons een bezoekje te brengen en vraag gerust meer info aan één van onze interieurarchitecten die met plezier verder helpen om uw ideale zithoek te creëren!