Ons interieurconcept

Onze ontwerpen vertrekken steeds vanuit uw woning en uw visie op wonen en leven. Om u goed te leren kennen, brengt onze interieurarchitect een bezoek bij u thuis. We leggen hier met u de belangrijke structuren vast in een plan van indeling. Vervolgens creëren we een interieurontwerp en selecteren de bijpassende meubelstukken, materialen en kleurenpallet. Indien gewenst helpen we u nog met de verdere aankleding zoals raamgarniering en bijpassende decoratiestukken.

Onze werkwijze leidt tot een uniek eindresultaat: een persoonlijk interieur in totale harmonie. Onze dienstverlening en advies zijn inbegrepen, op voorwaarde dat u voor een bepaald bedrag aankoopt.

Onze aanpak gaat nog verder als u dat wenst. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een netwerk van betrouwbare specialisten, waar we in nauw overleg mee samenwerken. Schilderwerk, smeedwerk of een haard nodig? Wij brengen u in contact met de juiste partner.

 

Op zoek naar een uniek stuk?

U bent op zoek naar een uniek meubelstuk of een aparte decoratie dat uw interieur aanvult of vervolledigt? U bent van harte welkom. Onze interieurzaken Het Pakhuis en Het Notarishuis zijn uitgelezen plekken om een hoofd vol inspiratie op te doen. Bewonder de meubels en decoratie uit onze eigen collecties en bezichtig het maatwerk.