Wonen met Idee op de beurs


Wonen met Idee is steeds aanwezig op tal van interessante beurzen. Omdat we u graag in de bloemetjes zetten, slaan Wonen met Idee en EuroCave dit jaar de handen in elkaar om u een wervelende beurs/eindejaarsactie te presenteren!


 

WERVELENDE EINDEJAARSACTIE


Van 1 november tot en met 4 november 2018 zal Wonen met Idee weer met een indrukwekkende stand aanwezig zijn op Inside (vroeger Countryside).  Van 16 november tot en met 25 november 2018 zal Wonen met Idee aanwezig zijn op Cocoon. Op onze standen zal ook  onze partner EuroCave & Staal met Stijl een beperkte presentatie maken.

 

Tijdens de beursdagen zijn er natuurlijk ook tal van acties:

Beurs actie Wonen met Idee: -10% op alle aankopen, ook bij projecten. Voor projecten ook een extra gratis sessie afwerking met decoratie

Beurs actie EuroCave: voor meer info ga naar www.eurocave.be

Wervelende eindejaarsactie: Van 1/11 tot en met 15/12: Bij het (vrijblijvend) bezichtigen van ons volledige aanbod in onze interieurzaken, of aankoop op de beurzen krijgt u tevens de kans een prachtig bronzen beeld (United Forces van Jacques van Roose) met certificaat ter waarde van € 1.668 te winnen.

In diezelfde periode geeft EuroCave de kans een Tête à Tête (wijnkast voor 12 flessen op drinktemperatuur + vacumeren) ter waarde van € 1.495 te winnen.

De winnaars hiervan worden bekend gemaakt op 15/12 via onze website en facebook.

United Forces


Tête à Tête


Beurzen 2018

Cocoon 2018


Van 17 t.e.m. 25 november

Brussels Expo