Inrichting Standaard


Deze formule is geldig voor één hoofdruimte + één à twee bijruimtes en is ideaal wanneer u meerdere stukken bij ons wil aankopen en ook van het bijkomend advies wil genieten.

Wat houdt deze formule in?

Er wordt een overeenkomst opgesteld waarbij u zich verbindt voor een aankoop van €5000 bij Wonen met Idee. Wanneer het voorschot van €250 betaald is, wordt er een eerste afspraak gemaakt bij u thuis. Tijdens deze afspraak wordt er uitvoerig met u besproken wat uw wensen en noden zijn en daarna gaat de interieurarchitect aan de slag met uw ontwerp op maat.

We maken enkele voorstellen en hierna wordt er een afspraak gemaakt in de winkel om deze te bespreken. Ook krijgt u bij deze afspraak reeds een volledige kostenraming.

U krijgt ook de mogelijkheid om uw voorschot van €250 te laten openstaan voor een latere fase. Wanneer uw project volledig gefinaliseerd is, kan u het voorschot van €250 laten aftrekken van de uiteindelijke bestelling.

Kostprijs?

U betaalt niets voor het advies en doet enkel een minimumaankoop van €5000 bij Wonen met Idee. U krijgt ook steeds een korting van 10% op alle aankopen boven de €5000. (Niet geldig op verf, raamgarniering of inbouw)