WONEN MET ADVIES


Bij Wonen met Idee is thuisadvies een van onze kernactiviteiten. Wie bij Idee aanklopt voor de (her)inrichting van een bepaalde ruimte of een volledige woning, maakt kennis met onze unieke aanpak.

Door ons professioneel team van plaatsers en interieurdesigners kunt u bij ons terecht voor vrijwel elk interieurproject. We helpen met het plan van indeling, materiaalkeuzes, ontwerp van maatkasten, kleurencombinaties en afwerk met correcte verlichting, raamdecoratie, tapijten en decoratie/kunstobjecten.

Ons team is er graag vroeg bij zodat we echt alle factoren voor een origineel eindresultaat op elkaar kunnen afstemmen. Zo wordt er in een nieuwbouw of verbouwproject vaak vanaf de ontwikkelingsfase en ruwbouw al samengewerkt.

Ontdek onze formules.

PROJECT X


Aan de hand van Project X, leggen we u stap voor stap uit hoe we te werk gaan bij het inrichten van een woning.

Bij dit project ging het om een nieuwbouwwoning. Daar deze klant nog in de beginfase van de nieuwbouw zaten, konden we hen vanaf het begin reeds bijstaan in de keuze van de vloer, de bekleding van de trap, nazicht van het lichtplan, ...

Om meer informatie te bekomen over Project X, kan u op onderstaande button klikken.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw project te bespreken in één van onze interieurzaken of maak meteen een afspraak bij u thuis wanneer u reeds overtuigd bent van onze aanpak.

Enkele realisaties: