Een familiale KMO die met professioneel
interieuradvies jullie woondromen waar maakt

wonen met idee

Het Huis & Het Pakhuis

01.

KLANTGERICHT

Onze ontwerpen vertrekken steeds vanuit Uw woning en Uw visie op wonen en leven. Om onze klant goed te leren kennen brengt onze interieurarchitect bij voorkeur steeds een bezoek bij U thuis. Zo kunnen we U nog beter adviseren en zijn we in staat een nieuw interieur te creëren in harmonie met de totale woning.

02.

VERRASSEND

Door de jarenlange ervaring en de mogelijkheid om zowel maatwerk (in materialen, afmetingen en kleuren) als unieke stukken uit ons uitgebreid assortiment te gebruiken kunnen wij Uw woning omtoveren naar iets uniek en persoonlijk.

03.

GEPASSIONEERD

Alles wat we doen, doen we graag. Mét passie, toewijding en trots. Onze showrooms zijn uitnodigend en geven U een beeld van onze mogelijkheden. Onze vele realisaties zijn een bewijs van jarenlange klanten tevredenheid.

Inez

Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte
Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Gilles

Borms

Zaakvoerder / Projectsturing
Zaakvoerder / Projectsturing

Maggie

Verdoorent

Interieurarchitecte
Interieurarchitecte

Elke

Van Remoortel

Interieurvormgever
Interieurvormgever

Julien

Lodders

Logistiek planner
Logistiek planner

Danny

Auwers

Levering & plaatsing
Levering & plaatsing

Maarten

Kamoen

Elektriciteit, verlichting & domotica
Elektriciteit, verlichting & domotica

Pascal

De Mol

Schilderwerken & luchtgommen
Schilderwerken & luchtgommen

Brent

De Mol

Schilder- & stukadoorwerken
Schilder- & stukadoorwerken

Nico

Van de Vijver

Ruwbouw
Ruwbouw

Guido

Smet

Boekhouding
Boekhouding

Mykola

Pasat

Ploegleider renovatie
Ploegleider renovatie

Lode

Boordhaers

Raamgarniering
Raamgarniering

Glenn

Frison

Schrijnwerkerij
Schrijnwerkerij

het
team

Onze tijdlijn

1988

Inez Dochez start een winkel in Sint-Niklaas met meubelen en decoratie artikelen. Vanaf de start zorgen eigen creaties, de warme en originele presentatie maar ook de verzorgde aanpak voor de filosofie van de firma. De naam van de winkel start vanuit haar initialen als ID, maar wordt al snel omgedoopt tot Idee

1992

Kris Borms (†), echtgenote van Inez Dochez, start een groothandel in rotan meubelen en oude grenen kasten. De eerste contacten met professionele productie-ateliers worden gelegd.

1994

We trekken naar Bornem en openen Het Pakhuis! Onze showroomoppervlak vervijfvoudigt.

1996

Door het succes van Het Pakhuis breiden we verder uit, ditmaal net over de spoorweg naar Het Notarishuis. Het Eclectisch landhuis met ommuurde tuin is de ideale plek voor de meest verfijnde collecties die de markt aanbiedt. Tijdloos Europees vakmanschap gecombineerd met originele stukken van heel de wereld worden hier tentoongesteld. - Onze naam wordt vanaf dan officieel "Idee" Het Pakhuis - Het Notarishuis.

2000

"Idee" Het Pakhuis - Het Notarishuis wordt nationaal bekend door deelname aan talrijke nationale beurzen zoals Batibouw, Bis, Countryside, Cocoon & Sfeer. Het is een manier van reclame die we 18 jaar zullen handhaven.

2005

Om ons verder te onderscheiden gaan we heel nauw samen werken met onze fabrikanten en meer eigen collecties ontwikkelen.

2008

We starten met thuisadvies en ontwerp in functie van de in te richten ruimte. Onze collecties worden verder “horizontaal” uitgebreid: er komen collecties verf, verlichting, inbouw,…, maar wel allemaal binnen onze landelijke/klassieke en warm eigentijdse stijl. De manier waarop de collecties worden opgebouwd zal tot op heden ongewijzigd blijven. De naam wijzigt naar “Wonen met Idee”

2018

Inmiddels is er met zoon Gilles een tweede generatie sterk actief in het bedrijf. In 2018 wordt er een plan gemaakt voor de toekomst waarbij de winkels in Bornem niet alleen een epicentrum moeten zijn voor warm eigentijdse interieurs maar ook een inspirerende plek voor creatief ondernemen.

2019

We doorprikken het mysterieuze van Het Notarishuis een eerste keer door de unieke ommuurde tuin en bijgebouwen open te stellen. ‘Het Bijhuis’ wordt geboren! Het Bijhuis is een trendy, gezellige ontbijt-, lunch- & aperobar op een groene locatie in het hartje van Bornem.

2021

We vernieuwen de inrichting van Het Pakhuis drastisch. In Het Pakhuis wordt de focus op onze producten gericht. De verschillende collecties meubelen, materialen, verlichting, tapijten, raamgarniering en originele decoratiestukken komen hier ruim aan bod.

2022

Het Notarishuis wordt grondig gerenoveerd! Op het gelijkvloers wordt 100m² extra showroom, bijgebouwd waar de focus op projecten met advies en ontwerp zal gelegd worden. Daarnaast wordt een nieuwe activiteit gecreëerd: "Het Huis.works". Het Notarishuis wordt samen met Het Huis en Het Bijhuis een plek waar ondernemers efficiënt kunnen werken, waar het gezellig vertoeven is of waar er ook een stijlvol event kan doorgaan. Het volledige project wordt uitgevoerd door Wonenmetidee en zijn onderaannemers waardoor deze immense realisatie de sfeer van onze manier van inrichten zal uitademen.

2024

Na 2 jaar renovatie en uitbreiding van het oude Notarishuis heropent deze met een nieuwe naam: "HET HUIS". We leggen hier de focus op advies & ontwerp

Wat anderen zeggen

No items found.

vragen

Algemeen

No items found.
Bekijk alle vragen