Ons interieurconcept


Bij Idee ontwerpen we interieurs die een boeiende mix zijn van maatwerk en onze eigen collecties, in combinatie met bijpassende decoratie. Onze stijlen? Eigentijds, landelijk, klassiek en warm-modern. Idee specialiseert zich in het totaaladvies voor de inrichting van uw woning.

 

Onze ontwerpen vertrekken steeds vanuit uw woning en uw visie op wonen en leven. Om u goed te leren kennen, brengt onze interieurarchitect een bezoek bij u thuis. We leggen hier met u de belangrijke structuren vast in een plan van indeling. Vervolgens creëren we een interieurontwerp en selecteren de bijpassende meubel-stukken, materialen en het bijpassende kleurenpalet. Indien gewenst helpen we u nog met de verdere aankleding zoals raamgarniering en bijpassende decoratiestukken. Onze werkwijze leidt tot een uniek eindresultaat: een persoonlijk interieur in totale harmonie.

 

Onze aanpak gaat nog verder als u dat wenst. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een netwerk van betrouwbare specialisten, waar we in nauw overleg mee samenwerken. Aanbouw, schilderwerk, smeedwerk of een haard nodig? Wij brengen u in contact met de juiste partner. Een droom wordt werkelijkheid…

 

 

Unieke en gepersonaliseerde ontwerpen


Bij Wonen met Idee zorgen we voor originele interieurs met veel maatwerk en eigen ontwerp, een quasi onbeperkt gamma aan kleuren en materialen.

 

 

Naast de basis voor heel wat interieurs, ook oog voor de details


Bij Idee is er veel oog voor detail, zowel bij de basisstukken als de decoratie. Onze winkels worden door onze interieurarchitecten zorgvuldig aangekleed met talrijke decoratie-items en kunstwerken, deze originele aankleding wordt uiteraard tevens verkocht en zorgt voor de perfecte afwerking.

 

 

Service


Goed opgeleide verkopers en interieurarchitecten zorgen voor een professioneel advies, al dan niet bij de klant ter plaatse. Onze burelen volgen de projecten mee op en plannen de levering en na-service in. Onze eigen plaatsers zijn opgeleid om met het nodige geduld uw gekocht meubilair, raamgarniering of inbouwproject te plaatsen. Onze doelstelling bij elke verkoop is een tevreden klant en goed eindresultaat.  We doen er alles aan om tevreden klanten te hebben. Bij enige ontevredenheid aarzel niet ons te contacteren, we zoeken samen naar een gepaste oplossing!

 

 

Correcte Prijs en Prijsgarantie


Wij streven naar een correcte prijs/kwaliteitsverhouding en tevens een eerlijke prijs voor al onze klanten. Zo zult u bij ons nooit onrealistische prijzen en kortingen tegenkomen. Komt het toch voor dat u hetzelfde product elders goedkoper vindt, passen wij de prijs aan.