Wonen met advies


Bij Wonen met Idee zijn luisteren en adviseren de kernactiviteiten. Een samenwerking met Idee kan gaan over de aankoop van één staanlamp of een ander stuk tot de verbouwing of nieuwbouw inrichting met door ons uitgevoerde verlichtingswerken, schilderwerken, gyprocwerken en inbouwkasten.

 

NIEUW!! Bij grote projecten worden er vanaf nu ook fotorealistische beelden gemaakt van de ontwerpen zodat u zich nog beter kan voorstellen hoe uw interieur er zal uit komen te zien!


 

Onze Interieurzaken

Bij het binnenrijden van Bornem, aan de overkant van Het Notarishuis, slechts gescheiden door het station, vindt u Het Pakhuis. Wie binnenwandelt in Het Pakhuis wordt verrast door de vele geslaagde eigentijdse combinaties. Ons enthousiast en creatief team pakt keer op keer uit met inspirerende interieurs voor ieders budget.

Het Notarishuis in Bornem is een authentieke notariswoning uit de 19e eeuw. Vandaag straalt dit unieke pand pure klasse en oeverloze rust uit. Bovendien ontstond hier de succesvolle aanpak van Idee, want met de verwezenlijking van Het Notarishuis werd het concept van totaalinrichting geboren.


 

Maak een daguitstap van uw bezoek!


In mei 2019 opende Het Bijhuis de deuren in de tuin van Het Notarishuis. U kan uw bezoek aan Wonen met Idee dus perfect combineren met een gezellig ontbijt of een overheerlijke lunch en genieten van allerlei homemade gerechten. Op vrijdag en zaterdag kan u ook 's avonds genieten van Het Bijhuis.

Meer informatie vind u hier.