Interieur meubelen, verlichting & decoratie

Locaties

Meubels, verlichting & decoratie
/ Het Pakhuis

Unieke Locaties in hartje Bornem

Een bezoek aan de showrooms in Bornem is een beleving op zich! Geniet van de details in materialen, vormen en afwerking. Een gastvrije en sfeervolle omgeving om geïnspireerd te worden door prachtige meubels, verlichting & accessoires. Bezoek de locaties voor het bezichtigen van de verschillende objecten of een vrijblijvend advies voor product of interieurinrichting!

Tip: maak een afspraak zodat een adviseur u kan helpen
Meubelen. Meubelen. Meubelen.
Bekijk alle meubelen
Showroom Het Pakhuis van Wonen met Idee

Het pakhuis | Idee products

1000m² warm eigentijdse collecties interieur producten. Binnen onze stijl kunt u groot aanbod sterk te personaliseren meubelen, outdoor artikelen, decoratie, verlichting, tapijten, Inbouw schrijnwerk, raamdecoratie en andere woonaccessoires terugvinden. Bezoek Het Pakhuis voor het bezichtigen van de verschillende objecten of een vrijblijvend advies voor product of interieurinrichting!

Projecten. Projecten. Projecten.
Bekijk alle verlichting

Het huis | idee projects

Op loopafstand van Het Pakhuis, slechts gescheiden door de spoorweg, vindt U onze 2de locatie in Het Huis. Hier wordt de focus gelegd op ontwerp & bouw en is het de taak van onze interieurarchitecten jullie te laten wegdromen in de mogelijkheden van jullie project.

Wij vragen u vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek bij Idee Projects, dat kan doorgaans op vrijdag, zaterdag of zondag.

Showroom het Notarishuis van Wonen met Idee
decoratie. decoratie decoratie.
Bekijk alle decoratie
Ontbijt lunch en apero locatie gevestigt aan de showroom het Notarishuis van Wonen met Idee

HET BIJHUIS, GOED TE COMBINEREN

Een bezoek bij één van onze locaties in Bornem is goed voor een heerlijk dagje uit. Geniet van onze winkels en van de omgeving in “Het Rivierenland”. Maak een fietstocht (huurfietsen aan het station) en combineer met een heerlijk ontbijt, lunch of apero in Het Bijhuis in de prachtige tuin van Het Notarishuis.

Tip: reserveer voor zekerheid een tafel zodat je zeker terecht kan.

vragen

Showroom

No items found.
Bekijk alle vragen