Tijdloos modern

Tijdloos modern

De bewoners van deze woning leerden Wonen met Idee kennen via een andere klant. De keuken in hun woning was niet meer naar wens en mocht gerenoveerd worden. De kinderen zijn al wat ouder en het huis uit, maar toch moesten er nog voldoende plaatsen aan de keukentafel worden voorzien.

Tijdloos modern

Onze aanpak

Door ons gecoördineerd team kon alles van A tot Z worden aangepakt.

Het was belangrijk dat het een open keuken werd waar men tegelijk kon koken, eten en zitten. Er werd een eiland voorzien waartegen een lagere tafel staat met stoelen. Deze tafel kan verplaatst worden zodat men met meer aan tafel kan zitten. Als stoel werd het model 'Joe' van Midj gebruikt.

Er werd gekozen voor een keramische natuurlijk uitziende vloer. De keukenkasten werden gepoederlakt. Dit zorgt voor een warmere look dan traditionele laminaatkasten. Het gebruikte eik werd geborsteld om meer karakter te geven.

De vaatwasser werd behouden waardoor er toch een inox-accent aanwezig is maar niet overdreven.

Er werd een lichtplan op maat gemaakt waarbij er een verlaagd plafond voorzien werd met ingebouwde LED-spots.

De garage, hal, bijkeuken en toilet stonden oorspronkelijk niet mee op de planning, maar werden uiteindelijk ook mee aangepakt.

Het resultaat

Onze klant is zeer tevreden met het resultaat en is al stilletjes plannen aan het maken om de woonkamer ook onder handen te laten nemen.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Borms

Zaakvoerder / Projectsturing

Gilles
Borms
2de generatie. Zorgt voor de volledige uitwerking en coördinatie van Uw project en dit in een persoonlijke dialoog met U als klant.

e-mail

Telefoon

+32474289823