Unieke klasse

Unieke klasse

De klant wou een uniek en klassevol, maar toch eigentijds interieur. De volledige benedenverdieping mocht aangepakt worden en we moesten vooral ook rekening houden met enkele stukken die de klant graag wou behouden zoals de prachtige vleugelpiano.

Unieke klasse

Onze aanpak

Onze interieurarchitect is zeer vertrouwd met deze stijl dus het was een zeer leuke opgave. Na de ruimte goed te bekijken en met de klant samen te zitten, is onze interieurarchitect begonnen met het plan van indeling. Daarna werden er schetsen en een 3D-voorstelling gemaakt.

Na de correcte meubelstukken te kiezen, volgde het kleurenpalet. Doorheen de woning werd gekozen voor een sober, licht kleurenpalet gecombineerd met enkele texturen en zwarte elementen. Zo werd er ook een luxueus en klassevol gevoel gecreëerd. De bureauruimte is bijvoorbeeld erg praktisch en mooi ingericht door het gebruik van de verschillende kleuren.

De opbergkasten zijn volledig ingebouwd van muur tot muur waardoor er enorm veel opbergruimte is. Het gewelfd tafelblad van het bureau breekt dan weer te ruimte en zorgt ervoor dat het geheel niet te streng wordt. Om de ruimte aan te kleden werd er voor enkele unieke decoratiestukken en kunstwerken gekozen. Voor de keuze van de kunstwerken werd er telkens rekening gehouden met de indeling en de invulling van de ruimte.

Het Resultaat

Het is een interieur geworden dat baadt in het licht en een enorme luxe en klasse uitstraalt. Alle stukken werden met zoveel zorg gekozen dat alles een harmonieus geheel vormt. Ondanks dat er voor een sober en licht kleurenpalet gekozen werd, voelen de ruimtes toch warm aan doordat er ook goed is nagedacht over de indeling.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Verdoorent

Interieurarchitecte

Maggie
Verdoorent
Als product specialiste met jarenlange ervaring in onze zaak voelt zij Uw behoeften bij de (her)inrichting van Uw leefomgeving perfect aan.

e-mail

Telefoon