Less is more

Less is more

Voor dit project mocht Wonen Met Idee de woon- en eetruimte van een bel-etagewoning inrichten. De klant vroeg een sobere, maar eigentijdse look voor de ruimte met bijpassende decoratie en verlichting en vooral een functionele indeling.

Less is more

Onze aanpak

De in te richten ruimte was niet zeer groot, daardoor was een goed doordacht plan van indeling belangrijk.

Voor de eetruimte werd gekozen voor een vierkante tafel daar een rechthoekige tafel te veel plaats zou innemen. Dit biedt nog steeds plaats voor zes personen en het vierkante model zorgt voor meer intimiteit. De buffetkast kwam uit één van onze standaard collecties.

Omdat het lichtpunt slecht gesitueerd was en zich dus niet mooi boven de tafel bevond, heeft onze interieurarchitecte gekozen voor een verlichtingsarmatuur dat door middel van een stang verplaatst kan worden naar de gewenste positie.

In de woonruimte hebben we gewerkt met een sober model van zithoek met longchair. Daar er in de eetruimte ook gekozen werd voor een vierkante eettafel, werd er voor de woonruimte ook een vierkante salontafel in het ontwerp verwerkt.

Onze interieurarchitecte zorgde ook voor de nodige aanvullende decoratie die de ruimte net dat beetje extra geeft.

Het Resultaat

De indeling zorgt ervoor dat de ruimte open aanvoelt en alles mooi in balans is. Ondanks er voor sobere, zachte kleuren werd gekozen, voelt het geheel toch warm en gezellig aan. De mooie decoratie, het zachte tapijt en de fauteuil op maat, zorgen ervoor dat het gezellig vertoeven is in deze woonkamer.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Inez
Dochez
Oprichtster van deze familieonderneming zowat 30 jaar geleden. Haar jarenlange ervaring wordt toegepast in Uw woonomgeving met een persoonlijke betrokkenheid.

e-mail

Telefoon

+32479349756