Warm landelijk

Warm landelijk

Deze klanten verhuisden van een woning naar een nieuwbouwappartement en vroegen ons om hen te helpen met de inrichting. De klant hield van een landelijke stijl en het interieur moest vooral warm aanvoelen. Er werd ons gevraagd de leefruimte, eetruimte en slaapkamer in te richten.

Warm landelijk

Onze aanpak

Het appartement bevond zich onder het dak en bestond bijna uitsluitend uit schuine plafonds dus het was erg belangrijk om eerst naar de goede indeling te zoeken. Door de schuine wanden zouden we namelijk hier en daar loopruimte verliezen. Wat de kasten betreft, moesten we overal maatwerk voorzien.

We hebben lang samengezeten met de klant en goed besproken wat hun wensen waren en samen bekeken bij welke indeling ze zich het beste voelden.

Na de indeling volgde de ontwerpfase. Wat het ontwerp voor de maatkast in de zithoek betrof, was er eerst twijfel of de klant zou gaan voor een bio-ethanolhaard of kast met stalen deurtjes. Uiteindelijk primeerde de opbergruimte en werd gekozen voor de kast. Deze werd volledig naadloos aangewerkt aan het schuine plafond.

De eetkamer werd eerder sober gehouden met een mooie tafel en dressoir op maat.

In de slaapkamer was opbergruimte ontzettend belangrijk. Voor de maatkasten werden verschillende mogelijke indelingen uitgewerkt. Het lage gedeelte werd aangewerkt aan het hoge gedeelte en voorzien van deurtjes met daarachter verstelbare leggers.

Het hoofdbord van het boxspring bed werd ook op maat gemaakt.

Het Resultaat

De klanten waren erg blij met hun nieuwe interieur.

Het hele interieur voelt warm en gezellig aan en door de goede samenwerking tussen onze interieurarchitect en onze ervaren plaatsers past het maatwerk letterlijk en figuurlijk perfect in het interieur. Het is een woning die rust uitstraalt en waar de klanten zich zeker zullen thuis voelen.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Inez
Dochez
Oprichtster van deze familieonderneming zowat 30 jaar geleden. Haar jarenlange ervaring wordt toegepast in Uw woonomgeving met een persoonlijke betrokkenheid.

e-mail

Telefoon

+32479349756