Warm en gezellig wonen

Warm en gezellig wonen

De buitenkant van de woning is eerder modern, maar aan de binnenkant zien we toch nog enkele authentieke elementen zoals de houten spanten. Daarom was het ook belangrijk dat de inrichting eigentijds, maar ook landelijk zou zijn met lichte houttinten en hier en daar stalen accenten. Het was belangrijk dat we voor de klant een interieur zouden creëren die warm en licht aanvoelt en waar het gezellig vertoeven is.

Warm en gezellig wonen

Onze aanpak

Onze interieurarchitect mocht een prachtige woning inrichten en heeft lang met de klant rond de tafel gezeten om de stijl en benodigdheden te bespreken. Het was een groot project met veel maatwerk dus er moest met heel veel dingen rekening gehouden worden.

Er werd gekozen voor een licht kleurenpalet. Dit werd toegepast voor de verf op de muren, de bekleding van de stoelen en de zithoek, het eikwerk, … De kleur van het eikwerk werd volledig afgestemd op de houten vloer en de houten spanten. De lange eettafel in de eetruimte is een statig element in de ruimte en past perfect bij de landelijke stijl. Door de gigantische lengte van de tafel, is er ook heel veel ruimte om bezoek te ontvangen. Er werd ook gezocht naar de ideale verlichting voor boven de eettafels en de perfecte decoratie om de ruimtes aan te kleden.

Het Resultaat

De hele woning straalt rust en openheid uit dankzij het mooie kleurpalet en de zachte eiktinten. Ondanks de lichte kleuren die gebruikt worden doorheen het interieur, voelt de woning toch nog steeds erg warm aan. De stalen verlichtingsarmaturen en de stalen deuren geven ook die eigentijdse, moderne toets.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Inez
Dochez
Oprichtster van deze familieonderneming zowat 30 jaar geleden. Haar jarenlange ervaring wordt toegepast in Uw woonomgeving met een persoonlijke betrokkenheid.

e-mail

Telefoon

+32479349756