Eigentijds wonen

Eigentijds wonen

Dit project ging voornamelijk om de woonplaats, het bureau en de slaapkamer. De klant wou een eigentijdse stijl die ook warm aanvoelde. Voor de slaapkamer wilde de klant vooral functionaliteit en voldoende opbergruimte. Net zoals in de benedenruimte wilde de klant hier ook een warme, eigentijdse look.

Eigentijds wonen

Onze aanpak

Voor de woonkamer werd gewerkt met een iets klassieker model van zithoek, maar door de keuze van de bekleding krijgt deze toch een meer eigentijdse uitstraling.

De interieurarchitect tekende de indeling van de ruimte uit en combineerde de ruime zithoek met een mooie strakke salontafel in combinatie met een eiken blad.

Voor de bureauruimte zorgden we ervoor dat deze niet te bombastisch zou worden. De bureaukast werd volledig door ons op maat gemaakt en de stalen deuren werden met de hand gemaakt door onze smid. De combinatie van het hout met het staal zorgt weer voor die eigentijdse uitstraling.

Voor het bureau zelf werd er met naturel en geschilderd eiken gewerkt. De kleuren verwijzen ook naar het tv-meubel in de woonkamer.

Om zoveel mogelijk ruimte te kunnen benutten in de slaapkamer en zo weinig mogelijk verloren ruimte te creëren, werd er een wand geplaatst in de ruimte met links en rechts een doorgaan. Zo werd er slaapgedeelte en een aparte dressing gecreëerd. De twee worden visueel door elkaar verbonden door een lage kast die onder de schuine wand werd geplaatst. De dressing werd volledig op maat gemaakt en er werd gekozen voor een combinatie van eik en geschilderd MDF om het geheel niet te zwaar te maken.

Het Resultaat

Er werd een mooi geheel gecreëerd doorheen alle ruimtes. Het kleurenpalet in de woonkamer en bureauruimte zorgt ervoor dat er een warme sfeer hangt. Ook de koehuid die in de bureauruimte gebruikt wordt past hier heel goed bij. De koehuid zorgt er ook voor dat de bureaukast met het bureau verbonden worden. Door de originele oplossingen van de interieurarchitect werd ook de slaapkamer een aangename, functionele ruimte.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Inez
Dochez
Oprichtster van deze familieonderneming zowat 30 jaar geleden. Haar jarenlange ervaring wordt toegepast in Uw woonomgeving met een persoonlijke betrokkenheid.

e-mail

Telefoon

+32479349756