Landelijk en modern

Landelijk en modern

Dit was een erg groot project waarbij de klant vroeg om de volledige benedenverdieping inclusief keuken, bureauruimte, slaapkamers en dressing aan te pakken.

De bedoeling was dat het interieur licht en warm zou zijn in een landelijke stijl, gecombineerd met hier en daar strakkere elementen. Onze klant hield eerder van eenvoud voor het kleurenpalet.

Landelijk en modern

Onze aanpak

Het grote project vroeg zeer veel planning en nadat de plannen van indeling uitgewerkt waren, werd ruimte per ruimte bekeken.

Daar er in de benedenverdieping gewerkt werd met een open keuken, was het belangrijk dat de keuken, woonkamer en eetkamer mooi in elkaar zouden overvloeien. Dit deed onze interieurarchitect voornamelijk door overal dezelfde eikkleur te gebruiken. De kleur van de eik paste dan ook nog eens perfect bij de kleur van de houten vloer.

Voor de eetruimte en de keuken werd hetzelfde model stoel gebruikt met het verschil dat in de keuken de barstoel variant werd gebruikt.

De zithoek werd zo ingedeeld dat het toch nog deels afgescheiden wordt van de keuken. Voor de klant was het belangrijk dat de tv niet zichtbaar was wanneer die niet gebruikt werd. Daarom werd er voor hen een kast op maat ontworpen met deuren die 180° opendraaien zodat deze het zicht naar de tv niet zouden beperken.

Achter de schuifdeur in de keuken werd een tweede zithoek gecreëerd in combinatie met een leuk, functioneel bureau in een combinatie van eiken en MDF. Ook de schuifdeur is zeer praktisch daar deze plaats bespaart en er nooit een deur in de weg zit.

Voor de slaapkamers ging onze interieurarchitect eerder voor een sobere inrichting. In één van de slaapkamers werd het hoofdbord van het bed volledig door ons op maat gemaakt.

Nadien werden de ruimtes nog aangekleed met prachtige decoratiestukken en verlichting.

Het Resultaat

Het was een project met heel veel maatwerk, waar we enorm trots op zijn. Alles vormt één mooi geheel en voelt warm en huiselijk aan. Het leuke aan dit project is ook dat er qua functionaliteit ook enkele originele oplossingen uit de bus zijn gekomen. Zie maar naar de schuifdeur in de keuken. Het blad van de bartafel dat steunt op het aanrecht, de deuren van de tv-kast die 180° opendraaien, …

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Inez
Dochez
Oprichtster van deze familieonderneming zowat 30 jaar geleden. Haar jarenlange ervaring wordt toegepast in Uw woonomgeving met een persoonlijke betrokkenheid.

e-mail

Telefoon

+32479349756