Retro living

Retro living

Voor deze klant mocht het allemaal iets origineler zijn. De klant was een verzamelaar van unieke, antieke elementen en die zouden natuurlijk niet mogen ontbreken in het nieuwe interieur. De klant wou vooral dat hun interieur net zo uniek en speciaal zou zijn als de dingen die ze hadden verzameld. We mochten voor deze klant de woonkamer en de slaapkamer inrichten.

Retro living

Onze aanpak

Het belangrijkste hier was om eerst te bekijken wat de klant al allemaal verzameld had zodat we de keuze van de meubelstukken en decoratie hierop konden aanpassen. De kast in de woonkamer wilden we er antiek laten uitzien. Hiervoor hebben we dan voor de productie samengewerkt met ons atelier in Frankrijk. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van meubels in antieke stijl. Het ontwerp en de indeling werd volledig gedaan door ons. Voor de zithoek koos onze interieurarchitect om te werken met een Chesterfield. Dit is een model dat al lang bekend is en past perfect in het interieur Om gezelligheid rond de haard te creëren werden twee fauteuils voorzien die volledig op maat werden gemaakt van de klant met een extra hoge rug. Dit zorgt niet enkel voor extra comfort, maar het heeft ook een unieke uitstraling. In de slaapkamer werd een speciale loveseat geplaatst met koehuid om de lege ruimte een beetje op te vullen. Aan de muur werd een antieke spiegel gehangen zodat de ruimte groter lijkt.

Het Resultaat

Door de combinatie van de verzameling van de klant en de originele inrichting door onze interieurarchitect, werd er een uniek, speciaal interieur gecreëerd. Door de aanvulling van decoratie uit onze zaak, werd het geheel mooi aangekleed. Het is een uniek interieur dat perfect bij de wensen van onze klanten past. Het is een project waar we met plezier aan hebben gewerkt en niet snel zullen vergeten.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Verdoorent

Interieurarchitecte

Maggie
Verdoorent
Als product specialiste met jarenlange ervaring in onze zaak voelt zij Uw behoeften bij de (her)inrichting van Uw leefomgeving perfect aan.

e-mail

Telefoon