Tijdloze elegantie

Tijdloze elegantie

Voor dit project mocht het team van Wonen Met Idee de volledige zitruimte inrichten. Naast een nieuwe zithoek, raamgarniering op maat en aankleding, was de klant ook op zoek naar een mooie uitwerking rond een haard volledig op maat. De klant had nog enkele meubelstukken die behouden moesten worden waar we dus zeker rekening mee moesten houden. Qua stijl wou de klant vooral een tijdloos interieur zodat ze door minieme aanpassingen te doen toch telkens een andere look konden creëren.

Tijdloze elegantie

Onze aanpak

Daar de zithoek en het tapijt toch de centrale elementen zijn in deze ruimte, was het hier heel belangrijk om de verhoudingen van de ruimte goed te bekijken zodat de juiste groottes bepaald konden worden. Daar de raamgarniering op maat gemaakt zou worden, werden alle ramen tijdens het thuisbezoek ook vakkundig opgemeten door onze interieurarchitect. Door middel van verschillende stofstalen en voorbeelden van onze zetelcollectie, werd al snel een keuze gemaakt.

Voor de keuze van de eikkleur voor het haardmeubel, werd rekening gehouden met de meubels die behouden zouden worden en de bestaande vloerbekleding.

Onze interieurarchitect maakte een grondplan met de indeling van de ruimte en tekende enkele mogelijke opstellingen uit voor de zithoek.

Uiteindelijk werd er gekozen voor een hoekmodel met een zo groot mogelijk aantal zitplaatsen. De maat van het tapijt werd gekozen in verhouding met het formaat van de zithoek. Voor het haardmeubel werd gekozen voor een eenvoudig ontwerp. Achteraf werd de ruimte nog verder aangekleed met decoratie en kunstwerken uit onze interieurzaken en stukken van de klant zelf.

Het Resultaat

Er werd een tijdloos interieur gecreëerd door het gebruik van neutrale en warme kleuren. De klant kan eenvoudig een nieuwe look creëren door het veranderen van bepaalde decoratiestukken. Door met een groot hoeksalon te werken wordt er een heel open gevoel gecreëerd in de zitruimte.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Borms

Zaakvoerder / Projectsturing

Gilles
Borms
2de generatie. Zorgt voor de volledige uitwerking en coördinatie van Uw project en dit in een persoonlijke dialoog met U als klant.

e-mail

Telefoon

+32474289823