Eigentijds landelijk

Eigentijds landelijk

Wat bij dit project belangrijk was, was dat het nieuwe interieur rust en warmte uitstraalde en dit in een landelijke stijl, gecombineerd met hier en daar stalen elementen. De volledige benedenverdieping, inclusief terras diende aangepakt te worden en het was voor de klant dan ook heel erg belangrijk dat het terras en het interieur een mooie harmonie zouden vormen.

Eigentijds landelijk

Onze aanpak

Allereerst werd er een thuisafspraak gemaakt bij de klant om de ruimte te kunnen bekijken zodat er een goed uitgewerkt ontwerp gemaakt kon worden. Onze interieurarchitect bekeek tijdens deze thuisafspraak samen met de klant al enkele collecties en stalen om een goede voeling te krijgen met de smaak van de klant. Zo kon er ook al bekeken worden welke kleuren en materialen mooi aansloten bij de kleur van de parket en stenen vloer die reeds aanwezig waren.

Terug in de interieurzaak, is onze interieurarchitect begonnen met het uitwerken van enkele grondplannen om de perfecte indeling uit te werken. Ook werd er een 3D-model gemaakt van de ruimtes, om de klant al een goed beeld te kunnen geven van hun toekomstige interieur.

Na de uitwerking van de indeling, werden de juiste meubelstukken uitgekozen en stelde onze interieurarchitect het kleurenpalet samen. Daar rust en warmte voor de klant erg belangrijk waren, heeft onze interieurarchitect gekozen voor neutrale, warme tinten, zachte stoffen en een naturelle eikkleur. Om het geheel wat te breken, werd er hier en daar gewerkt met accenten in staal.

Het Resultaat

Door het gebruik van de zachte kleuren en warme texturen voor de meubels straalt de woning rust en warmte uit. De harmonieuze combinatie van de rustieke eik met de strakke vormen en de stalen accenten onderstrepen de authentieke stijl en geven het geheel een moderne touche. Bovendien werd het hout zowel binnen als buiten gebruikt waardoor het totaalconcept naar buiten doorgetrokken wordt.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Dochez

Zaakvoerster / Interieurarchitecte

Inez
Dochez
Oprichtster van deze familieonderneming zowat 30 jaar geleden. Haar jarenlange ervaring wordt toegepast in Uw woonomgeving met een persoonlijke betrokkenheid.

e-mail

Telefoon

+32479349756