Karaktervol wonen

Karaktervol wonen

Een licht, luxueus, karaktervol interieur, dat is de stijl waar onze klant naar op zoek was. Enkele zaken van de klant bleven behouden, maar voor de rest kreeg onze interieurarchitect vrij spel. De keuken was reeds aanwezig in de woning, maar de klant vroeg ons wel om hier een eetplaats en zitgedeelte op maat te voorzien. Daarnaast werd ons gevraagd de volledige zitruimte, eetruimte en slaapkamer in te richten.

Karaktervol wonen

Onze aanpak

Het belangrijkste bij dit project was om een harmonie te creëren tussen alle verschillende ruimtes en een variatie te gebruiken van verschillende printen en texturen in de bekledingen om ervoor te zorgen dat het geheel niet te eentonig werd. De ruimte zou zo ook luxe uitstralen zonder overdadig te zijn.

Door middel van een plan van indeling en een uitwerking in 3D zocht onze interieurarchitect dan naar een functionele, harmonieuze indeling, waarbij ze ook rekening hield met de meubelstukken en verlichting die de klant reeds had. Alles kreeg een mooi plekje in 1 van de ruimtes.

Ook in de slaapkamer werden dezelfde kleurtonen aangehouden, maar werd de textuur meer verwerkt in de meubels zelf.

Onze interieurarchitect zocht samen met de klant naar de ideale grootte van het bed en ook naar het ideale ligcomfort. Daarnaast werd het gecapitonneerde hoofdbord ook volledig op maat gemaakt zodat het perfect zou passen bij de comfortabele longchair.

Het Resultaat

Onze interieurarchitect is er bij dit project zeker in geslaagd om het gevoel van luxe en karakter in het interieur te brengen. De verschillende printen en texturen in de bekledingen zijn met zoveel zorg uitgezocht, dat het geheel niet overdadig is, maar net heel harmonieus. De stijl van de eetplaats sluit naadloos aan bij de stijl van de keuken en de zitbank past perfect in de ruimte en refereert naar het hoofdbord van het bed in de slaapkamer.

vooraf

No items found.

Ons ontwerp

No items found.
No items found.

Producten uit dit project

No items found.
Verdoorent

Interieurarchitecte

Maggie
Verdoorent
Als product specialiste met jarenlange ervaring in onze zaak voelt zij Uw behoeften bij de (her)inrichting van Uw leefomgeving perfect aan.

e-mail

Telefoon